RADYO SEVDALIMFM PAYLASIM SITESI |
------HOSGELDIN Ya SEHR-i RAMAZAN------- |
|
| Aşk benim hiç Senim olmamış | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
samet2008 SİTE KURUCUSU
Mesaj Sayısı : 204 puan : 10405 Tesekkur sayısı : 4 Kayıt tarihi : 27/07/09 Nerden : konya
| Konu: Aşk benim hiç Senim olmamış Ptsi Tem. 27, 2009 4:21 am | |
| Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim dersin, susar mıyım, gülüp geçer miyim yoksa …? Aslında alıştırmalıyım kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı. Seni hiç tanımamış gibi yaşamımı sürdürmeliyim. Var olduğum her yer aşk(ın) şehri olmalı artık, yeniden sevmenin, sevilebilmenin yeri her yer, zamanı yaşanan ve gelecek tüm zamanlar olmalı benim için. Evet, sayfalardan koparıp bir bir savurmalıyım seni yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımımla hapsetmeliyim bu anılar sokağına. Kopan takvim yaprakları sensiz geçen günleri saymamalı, bende yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım. Her yeni güne seni getirmedi diye isyan etmemeliyim. Kabullenebilmeli, hazmedebilmeli, aldırmamalı hatta sana hak verebilmeliyim. Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için. Zira yoksun. Sanki benim hiç senim olmamış, sanki bizi hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gibi. Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan, Sanki benim hiç senim olmamış gibi | |
| | | UFUK_-_AJAN LİDER ADMİN
Mesaj Sayısı : 67 puan : 7686 Tesekkur sayısı : 0 Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Aşk benim hiç Senim olmamış Ptsi Tem. 27, 2009 7:16 pm | |
| Şu anda hiç bir şey mümkün değil. Şu anda her şeyden ayrı, her şeyden uzak ve her şeyden mahrumum ben. Şu anda sadece yalnızlık ve kahır. | |
| Konu: Geri: Aşk benim hiç Senim olmamış Ptsi Tem. 27, 2009 7:17 pm | |
| Aşık
Askin anlatilmasi oldukça zor, hatta imkansizdir; Bir kismi, onun disa aksetmesi eserleri olmadan öteye gitmez; Fakat,O, bir haldir ve onu beyan edecek dil de sadece asikin kendisidir.
ASIK, esen yelde, yagan yagmurda, uguldayan ormanda, agaran sabah ve kararan gecede hep dostunu duyup canlanir; Onun çevreye aks eden güzellikleriyle cosar; Her esintide ona ait soluklari hissedip neselenir ve yer yer onun sitemlerini sezip inler.
| |
| Konu: Geri: Aşk benim hiç Senim olmamış Ptsi Tem. 27, 2009 7:17 pm | |
| Aşk
Aşk dediğin nedir ki Tenden bedenden sıyrık Çocukların içinde Yaşadığı bir çığlık
Aşk dediğin nedir ki Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde Karanlığa son ıslık | |
| Konu: Geri: Aşk benim hiç Senim olmamış Ptsi Tem. 27, 2009 7:18 pm | |
| DÖNMEDİN
hasretinle geçmez dediğim günler aylara döndü aylar yıllara döndü döndüde sen dönmedin
ardın sıra akıttığım yaşlar kanlara döndü kanlar canlara döndü döndüde sen dönmedin
umutsuzluğa ektiğim tohum fidana döndü fidan meyvaya döndü döndüde sen dönmedin
|
| |
| | | samet2008 SİTE KURUCUSU
Mesaj Sayısı : 204 puan : 10405 Tesekkur sayısı : 4 Kayıt tarihi : 27/07/09 Nerden : konya
| Konu: Geri: Aşk benim hiç Senim olmamış Çarş. Ağus. 26, 2009 10:43 pm | |
| Bana bir htıra ver, Benim varlığım olsun. Değeri hiç farketmez, Yeterki senin olsun.
Öyla bir hatıra ki, Seni hep bende bulsun, Ve alsın beni benden, Varlığım senin olsun.
Bir hatıra;görenler, Birlikte ansın bizi, Yaşatsın her bakışta, Bu anı,mazimizi.
Bir hatıra kalbinin, En derin köşesinden; Bir anı ki kalbimi Oynatsın hep yerinden. | |
| Konu: Geri: Aşk benim hiç Senim olmamış Çarş. Ağus. 26, 2009 10:44 pm | |
| Bir Aşk İçin
Genç yaşta belim büküldü Bir aşk için bir aşk için Kalbim yerinden söküldü Bir aşk için bir aşk için Gönlüme huzur dolmadı Dizimde derman olmadı Gözümde yaşlar kalmadı Bir aşk için bir aşk için
Nice tabuları yıktım Çıkılmaz dağlara çıktım Vallahi canımdan bıktım Bir aşk için bir aşk için
Bir gonca gül idim soldum Gam ile kederle doldum En sonunda toprak oldum Bir aşk için bir aşk için
[b] | |
| Konu: Geri: Aşk benim hiç Senim olmamış Çarş. Ağus. 26, 2009 10:46 pm | |
| Gözlerimden silemem gözlerini onlar anlam katıyor bana buğulu bir camda beliren ismin Yüreğime kazındı adeta
Sevmekse! evet seven bendim Seni karşılıksız ve suskun seven bendim Birgün eğer o deniz gözlerin Çarparsa eğer bu masum kıza Tut ellerimden bırakma birdaha
Sensiz uyandığım hergün Azap gelir bana Tut ellerimden bırakma birdaha Senden başka kime baksın bu gözlerim Senden başka kimi sevsin bu yüreğim Hayat zor gelir bana senszilik ölüm [b] | |
| | | | Aşk benim hiç Senim olmamış | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|